Black Swan

Hej igen!
Igår var det ju som sagt avresemöte i Stockholm med STS. Det tog sex timmar och det väl ganska informativt, men inte direkt roligt. :/ Att mötet är över nu är i alla fall skönt. Fick veta att det var USA;s regering som hade sett till att alla utbytesstudenter som ska in i landet måste ta en sex timmars informationsdag. Seeeeeeegt. Jaja två och en halv vecka till nu bara :) sen är det sommarlov  fett skönt.
På vägen hem i bilen, fick jag höra Sverige åka ut hockey VM på straffar mot Tjeckien. Trist trist. Vi fick i alla fall lite grejor på mötet. En tröja och en ryggsäck. Ingen av dem är väl direkt snygga men vad ska man göra. Lägger upp bilder. (Klicka på bilderna för att göra dem större.)
Hej svejs; Jonas
Grejorna som alla fick 22/5 på STS avresemöte
Ryggan och tröjan.
Förstoring på tröjans logga.
Bara ryggan.

STS avresemöte

I morgon ska det bli så himla roligt! Dagen har kommit för avresemötet. Alltså jag är medveten om att dte är några månader kvar till dess att jag går på planet, men... det är liksom AVRESEMÖTE!!!! Sista rycket innan USA!! Så taggad och jag vet inte varför jag är vaken fortfarande. Hehe måste liksom upp vid halv sju imorgon.
Matte nationella idag, på tal om ingenting. Jag har en känsla av att ett VG inte är så långt borta. Hoppas hoppas!
Hare gött // Jonas

Utbytesmania

Hej!
Utbytesmanian är total! Jag tänker i stort sett inte på något annat. Det är avresemöte i Stockholm nästa lördag. AVRESEMÖTE!!! Det är ju för fasen mindre än tre och en halv månad tills jag är i USA. Det känns helt sjukt. Jag har väntat i snart ett år, och så är det så nära nu. Har fortfarande inte fått någonting som likanar en placering, men men... jag överlever. Det har inte slagit mig förrän typ i förrgår att jag ska vara borta ett år från min vanliga vardag. Eller den delen har jag förstått. Men inte att min vardag kommer inte att vänta på mig som den var när jag åkte. Min lillebror ska fylla åtta när jag kommer tillbaka. Jag ska fylla arton(!). Jag har väl hela tiden vetat om det i mitt undermedvetna, men jag har aldrig reflekterat över det. Suck. Nej nu har jag ett rum som behöver städas.
Sorry förresten för dålig uppdatering men jag har liksom inte haft något att skriva om. Uppdateringen kommer att bli bättre när det väl börjar hända något.
Hej svejs!

RSS 2.0